USD     Blihet: 115.31 | Shitet: 116.50
EUR     Blihet: 117.85 | Shitet: 118.79
CHF     Blihet: 117.66 | Shitet: 120.20
GBP     Blihet: 137.21 | Shitet: 140.34
AUD     Blihet: 76.74 | Shitet: 81.02
CAD     Blihet: 86.47 | Shitet: 91.29
USD     Blihet: 115.31 | Shitet: 116.50
EUR     Blihet: 117.85 | Shitet: 118.79
CHF     Blihet: 117.66 | Shitet: 120.20
GBP     Blihet: 137.21 | Shitet: 140.34
AUD     Blihet: 76.74 | Shitet: 81.02
CAD     Blihet: 86.47 | Shitet: 91.29

Lajme dhe informacione

Sisteme të Informacionit dhe Komunikimi për Parandalimin e: Pastrimit të Parave, Financimit të Terrorizmit, Mashtrimit

2019-01-01

Sisteme të Informacionit dhe Komunikimi për Parandalimin e: Pastrimit të Parave, Financimit të Terrorizmit, Mashtrimit

Lexo me shume

Rendesia e Programit te Perputhshmerise

2017-06-21

Ne bashkepunim me MoneyGram dhe me ndermjetesimin e Shoqates se Bankave, AK-Invest realizoi me date 21 Qershor 2017 eventin "Rendesia e Programit te Perputhshmerise" te pranishem perfaqesues nga Moneygram Int., Banka te nivelit te dyte dhe agjente te rrjetit AK-Invest.

Lexo me shume

Pjesemarres ne edicionin e VII te panairit Work & Study 2016

2016-01-01

Ne besojme ne standartet bashkekohore te ofrimit ne kete menyre kerkesat per pune.

Lexo me shume

Trajnim PPP & FT 12 Mars 2016

2016-03-12

Trajnim mbi masat per Parandalimin e Financimit te Terrorizmit per Trasfertat e Parave me prezencen e perfaqesuesit te Drejtorise se Pergjithshme te Parandalimit te Pastrimit te Parave.

Lexo me shume
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12