USD     Blihet: 104.61 | Shitet: 105.43
EUR     Blihet: 123.71 | Shitet: 124.19
CHF     Blihet: 114.82 | Shitet: 116.08
GBP     Blihet: 136.38 | Shitet: 137.48
AUD     Blihet: 72.17 | Shitet: 76.60
CAD     Blihet: 77.01 | Shitet: 81.73
USD     Blihet: 104.61 | Shitet: 105.43
EUR     Blihet: 123.71 | Shitet: 124.19
CHF     Blihet: 114.82 | Shitet: 116.08
GBP     Blihet: 136.38 | Shitet: 137.48
AUD     Blihet: 72.17 | Shitet: 76.60
CAD     Blihet: 77.01 | Shitet: 81.73

Njoftime per pune

Punonjës shërbim klienti dhe arke për zyrat AK-INVEST sh.a.


Ak-Invest ofron mundesi punesimi prane zyrave te Institucionit per pozicionin sherbim klienti dhe arke.
Kandidati duhet te kete:
- Arsim te larte
- Preferohet formim ekonomik
- Nohuri te gjuhes Angleze
- Gjuhe te tjera perbejne avantazh
- Aftesi shume te mira komunikimi.Punonjës FOREX për zyrat AK-INVEST sh.a.


Ak-Invest ofron mundesi punesimi prane zyrave te Institucionit per pozicionin FOREX
Kandidati duhet te kete:
- Arsim te larte Inxhinieri Matematike
- Nohuri te gjuhes Angleze
- Gjuhe te tjera perbejne avantazh
- Aftesi shume te mira komunikimi