USD     Blihet: 92.91 | Shitet: 93.90
EUR     Blihet: 99.61 | Shitet: 100.40
CHF     Blihet: 103.37 | Shitet: 105.89
GBP     Blihet: 117.02 | Shitet: 119.44
AUD     Blihet: 59.67 | Shitet: 63.52
CAD     Blihet: 65.89 | Shitet: 71.35
USD     Blihet: 92.91 | Shitet: 93.90
EUR     Blihet: 99.61 | Shitet: 100.40
CHF     Blihet: 103.37 | Shitet: 105.89
GBP     Blihet: 117.02 | Shitet: 119.44
AUD     Blihet: 59.67 | Shitet: 63.52
CAD     Blihet: 65.89 | Shitet: 71.35

PRODUKTE

Kontrata SPOT


Kontrata FORWARD


Market ORDERKontrata SPOT
Cfare eshte nje kontrate SPOT?
Eshte nje kontrate qe lidhet midis jush dhe AK-Invest nepermjet te ciles mund te bleni ose shisni valuta te ndryshme me kursin e kembimit aktual. Kjo eshte nje nga format me tradicionale per kembime dhe perdoret kur keni nje transaksion ne valute te cilin duhet ta kryeni shpejt.
Avantazhet:
Eshte e thjeshte te operohet dhe ju jep mundesine te perfitoni nga kurset aktuale te tregjeve valutore. Fondet levrohen deri brenda dy diteve pune duke bere te mundur qe ju te keni qartesine e kostove te biznesit tuaj dhe si dhe ekspozimin kundrejt valutes se huaj.

Degët

Gjej pikën më të afërt

Hap Hartën