Lajme dhe informacione

Trajnim PPP & FT 12 Mars 2016

2016-03-12

Trajnim mbi masat per Parandalimin e Financimit te Terrorizmit per Trasfertat e Parave me prezencen e perfaqesuesit te Drejtorise se Pergjithshme te Parandalimit te Pastrimit te Parave.

Trajnim Janar 2015

2018-12-14

Trajnim Janar 2015

Panairi 21- 25 Nentor 2015

2015-11-25

Panairi 21- 25 Nentor 2015

Panairi 21- 25 Nentor 2015

2015-11-25

Panairi 21- 25 Nentor 2015

1 2 3