Lajme dhe informacione

Maratona e Këngës 2019

2019-07-17

AK-INVEST dhe MoneyGram përfaqësojnë një bashkepunim më të gjerë se sa thjesht ofrim shërbimesh financiare.
Gjithmonë aktivizohemi për të mbështetur veprimtarinë kulturore dhe artistike dhe jemi krenarë që lideri boteror i transfertave dhe pagesave, MoneyGram është një emër i pranishëm në aktivitetet shqiptare. Ju mirëpresim këtë sezon turistik në sheshet kryesore të qyteteve me Maratonën e Këngës për të prezantuar sëbashku kulturën dhe artin.

AK Invest dhurata për 1 qershor

2019-06-06

1 qershori ishte plot buzëqeshje për më të vegjëlit dhe kjo falë AK invest të cilët u kujdesën që vogëlushët të kishin një ambient argëtimi më shumë në qytet së bashku me prindërit e tyre. Kreuza Cangu, përfaqësuese e AK Invest shprehet se AK Invest vazhdon të jetë prej vitesh jo vetëm pranë fëmijëve, por në cdo festë tjetër, për ti bërë këto festa edhe më të bukura. Por jo vetëm kaq.

AK invest shpërndau dhurata për klientët e rregullt nga e gjithë Shqipëria. Qytetarët kishin kryer pagesat e energjisë elektrike, transferta ndërkombëtare, brenda Shqipërisë dhe këmbime valutore me vlerë mbi 10 mijëlekë. Anieliështë 11 vjec, falë gjyshit të tij i cili është klient i rregullt i AK invest arriti të fitonte një bicikletë. Por Anieli nuk ishte fituesi i vetëm nga AK invest, pasi përvec bicikletave, u shpërndan ëdhe plot dhurata të tjera. Sinkron AK invest ofron shërbime si kredi, tranferta brenda vendit, pagesa utlitare etj.

AK invest është një prej institucioneve financiare më tëbesueshme në vend që në qëndër të saj ka gjithmonë njerëzit dhe besimin.

Trajnim PPP & FT 04 Qershor 2016

2016-06-04

Trajnim PPP & FT 04 Qershor 2016

Sisteme të Informacionit dhe Komunikimi për Parandalimin e: Pastrimit të Parave, Financimit të Terrorizmit, Mashtrimit

2018-12-14

Sisteme të Informacionit dhe Komunikimi për Parandalimin e: Pastrimit të Parave, Financimit të Terrorizmit, Mashtrimit

1 2 3 4