USD     Blihet: 95.51 | Shitet: 96.40
EUR     Blihet: 103.65 | Shitet: 104.30
CHF     Blihet: 106.90 | Shitet: 109.85
GBP     Blihet: 119.84 | Shitet: 122.53
AUD     Blihet: 60.08 | Shitet: 63.96
CAD     Blihet: 68.18 | Shitet: 73.83
USD     Blihet: 95.51 | Shitet: 96.40
EUR     Blihet: 103.65 | Shitet: 104.30
CHF     Blihet: 106.90 | Shitet: 109.85
GBP     Blihet: 119.84 | Shitet: 122.53
AUD     Blihet: 60.08 | Shitet: 63.96
CAD     Blihet: 68.18 | Shitet: 73.83

Mbrojtja nga mashtrimet

KLIENTE KUJDES! Mbajini paratë të sigurta. Nëse po i dërgoni para:
- një agjencie qeveritare, autoriteti tatimor apo policisë?
- dikujt që nuk e njihni, duke përfshirë dikujt në internet që ju intereson për lidhje dashurie?
- një miku ose të afërmi që thotë se ka nevojë për ndihmë urgjente pa patur një lajm të verifikuar?
- për një pretendim për trashëgimi ose cmime ose për kthimin e një pagese të tepërt?
- për të marrë një kartë krediti "të garantuar", një hua ose një ofertë pune?
- për të dërguar para ne formë "garancie" për të marrë me qira një apartament ose për të blerë një makinë, një qenush
apo cdo gjë tjetër?

Nëse PO: Ndaloni. Mos dërgoni para. Ky është një mashtrim dhe dikush po përpiqet tju vjedhë paratë tuaja. Nëse dërgoni paratë, ato mund të tërhiqen me shpejtësi dhe mund të mos arrini të merrni rimbursim. Shitësit dhe telereklamuesit nuk mund të marrin pagesa me transferta parash nga persona për dicka që shesin nëpërmjet telemarketingut.
Mos i jepni asnjëherë askujt numrin e referencës së transaksionit përvecse personit që keni në plan ti dërgoni paratë.
Nëse keni humbur paratë nga një mashtrim nëpërmjet MoneyGram, telefononi MoneyGram në numrin +35542274743 ose vizitoni http://www.moneygram.com për të paraqitur një raport për mashtrimin.