fbpx

Strategjia

Objektivat ne te ardhmen

Strategjia jonë dhe progresi

Në AK-INVEST ne besojmë se qëllimi ynë si një institucion financiar është që të kontribuojmë në zhvillimin e qëndrueshëm të shoqërisë me fuqizimin e njerëzve për të qëndruar një hap përpara në jetë dhe në biznes. Ne kemi bërë progres të mire ne lidhje me zbatimin e strategjisë sonë dhe promovimin e organizates dhe kulturës që na nevojitet për të përmbushur Premtimin tonë për Klientin.

Zgjerimi i rrjetit

Në vitin 2017, AK – Invest do të bashkepunojë me më shumë agjentë të cilët do të jenë të aftë të përcjellin tw njwjtin vision me institucionit tonë. Edhe pse situata ekonomike-financiare e vitit 2016 ka qënë në krizë, AK-Invest ka rritur ndjeshëm rrjetin e vet. Për vitin 2017, ne, falë mbështetjes së agjencive tona, partnerwve dhe të gjitha kanaleve të bisnesit synojmë të kemi një rritje të ndjeshme ne treg, duke pasur përgjegjësinë për tu angazhuar dhe kontribuar në komunitet.

Shërbimi ynë është transparent, i sigurt, i parashikueshm dhe në përputhje me legjislacionin. Partnerët dhe klientët tanë përfitojnë nga ekspertiza tonë në menaxhimin e hyrjes në treg të sigurt

Ekspertiza jonë ne pagesat ndërkombëtare siguron që të gjitha pagesat te plotësojnë kushtet teknike, kujdesin e duhur ndaj klientit dhe kërkesat per shqyrtimin e të gjithe juridiksioneve që prekin

Email për Newsletter

TE REJAT ME TE FUNDIT

PËRPUTHSHMËRIA

AK mbikëqyret nga autoriteti përgjegjës dhe autoriteti mbikëqyrës Të gjithë klientët dhe...

MENAXHIMI I RREZIKUT

AK-Invest ka të aktivizuara procedurat më të fundit të menaxhimit të rrezikut në industrinë tonë...

NA KONTAKTONI

  •      Rruga: "Bardhok Biba",
  •       Tiranë, Albania
  •     Cel : +35569 2088 200
  •       Cel : +35569 2088 200