fbpx

Këshilli Administrativ

Z. Elvin MekaKryetar i Këshillit të adminstrimit i AK Invest sh.a

Ekonomist, anëtar i pavarur i cili njëkohëshisht shërben edhe si Kryetar i Këshillit të adminstrimit. Z. Meka ka një eksperiencë të gjërë në fushën akademike dhe atë profesionale bankare. Aktualisht ai mban pozicionin e profesorit dhe zv/ Dekanit të Universitetit Ekonomik pranë Fakultetit të Universitetit Europian

Z. Ilir AdiliDrejtor i Përgjithshëm i AK Invest sh.a

Z. Ilir Adili, Ekonomist, është një nga bashkëthemeluesit të institucionit. Ka një eksperiencë të spikatur në administratën shtetërore dhe sistemin bankar. Mban pozicionin e CEO të AK-Invest.

Z. Muharrem KokonaAnetar i Këshillit të adminstrimit te AK Invest sh.a

Z. Muharrem Kokona, Inxhinier, është bashkëthemelues i institucionit.

Znj. Almida DaiuAnetar i Këshillit të adminstrimit te AK Invest sh.a

Ekonomiste, anëtare e pavarur, ndërthur më së miri eksperiencën e larmishme në sektorin financiar bankar dhe atë akademike .Aktualisht është drejtoreshë e Departamentit të Menaxhimit të Kartave, pranë Bankës Credins.

Znj. Suzana AdiliAnetar i Këshillit të adminstrimit te AK Invest sh.a

Ekonomiste, ka ekperiencë të gjatë në administratën publike. Mban pozicionin e Drejtoreshës së Departamentit të Mbikëqyrjes së AK-Invest.

Shërbimi ynë është transparent, i sigurt, i parashikueshm dhe në përputhje me legjislacionin. Partnerët dhe klientët tanë përfitojnë nga ekspertiza tonë në menaxhimin e hyrjes në treg të sigurt

Ekspertiza jonë ne pagesat ndërkombëtare siguron që të gjitha pagesat te plotësojnë kushtet teknike, kujdesin e duhur ndaj klientit dhe kërkesat per shqyrtimin e të gjithe juridiksioneve që prekin

Email për Newsletter

TE REJAT ME TE FUNDIT

PËRPUTHSHMËRIA

AK mbikëqyret nga autoriteti përgjegjës dhe autoriteti mbikëqyrës Të gjithë klientët dhe...

MENAXHIMI I RREZIKUT

AK-Invest ka të aktivizuara procedurat më të fundit të menaxhimit të rrezikut në industrinë tonë...

NA KONTAKTONI

  •      Rruga: "Bardhok Biba",
  •       Tiranë, Albania
  •     Cel : +35569 2088 200
  •       Cel : +35569 2088 200