PAGESA BIZNES PËR BIZNES/ PAGESA TREGTARE

Vizioni ynë, në bashkëpunim me Currency Cloud, është  mundësojmë një 
eksperiencë  kënaqshme dhe  vlefshme për kryerjen e pagesave për klientët 
tanë.  
Ne kemi zhvilluar zgjidhjen   përshtatshme për bizneset duke i 
mundësuar atyre siguri dhe besueshmëri gjatë operacioneve ditore financiare. 
Ky shërbim ju mundëson: 
Ndjekjen e statusit të pagesave në kohë reale 
Konvertime   shumë se 30 monedha  huaja me kursin e këmbimit  
tregut 
Kosto të ulët transfertash  me konkurentët në treg 
 
Avantazhet: 
Pa kosto shtesë 
thjeshtë dhe e përshtatshme 
Kurse konkuruese 
sigurt dhe e besueshme