Këto Kurse këmbimi i gjeni vetëm në 6 degët e AK-Invest në Tiranë*, 1 degë në Elbasan dhe 1 degë në Vlorë! Agjentët e rrjetit AK-Invest/MoneyGram aplikojnë kurse të ndryshme të këmbimit, në agjencitë e tyre, sipas licencës respektive të agjencisë nga Banka e Shqipërisë!
Për më shumë informacion kontaktoni në tel. +355 69 61 79 487 ose email: [email protected]

Adresat e degëve të AK-Invest: Tiranë: Rr. Bardhok Biba, Rr. Luigj Gurakuqi, Rr. Ded Gjo Luli, Rr. Sami Frashëri, Rr. Ali Demi, Rr. Hali Glina, Vlorë: Rr. Hasan Kushta, Elbasan: Rr. Kongresi i Elbasanit