fbpx

Lajme dhe Informacione

MoneyLIVE 2018

Ndertuar mbi eksperiencen e dy dekadave, Samiti MoneyLIVE 2018 mbledh bashke foles dhe te pranishem te ndryshem me shume se asnjehere me pare. Me dy evente te rendesishme: MoneyLIVE: Retail Banking Europe dhe MoneyLIVE: Cards and Payments, te gjithe cepat e ketyre industrive do te perfaqesohen nga me shume se 400 te pranishem ne Amsterdam gjate dative 12-14 Mars 2018. Nga bankat me te medha ne Europe tek ato me te reja dhe nga skemat e kartave tek ‘game-changers’ te industrise, eventi i ketij viti eshte me i madh, ka me shume foles, sponsora dhe delegate nga kompanite me te medha te ketyre industrive. Kemi kenaqesine te njoftojme qe edhe AK-Invest eshte nje nga keto kompani qe po ndjekin kete samit me perfaqesuesit e tij atje.