Shoqëria

Aksionere

Në të gjithë aktivitetin tonë, ne kujdesemi për të mbrojtur interesat e aksionerëve të Ak-Invest sh.a.

Bashkepuntore

Sigurojme bashkpunimin ,siguri dhe sherbimet me te mira ne treg me ane te nje pune efikase .

Punonjes

Ne presim që të gjithë punonjësi ti përmbahen standardeve tona - duke kryer punen me ndershmëri.
iphone

Konkurente

Konkurentët, i konsiderojmë aktorë të rëndësishëm në atmosferën e biznesit.

Kliente

Respektojmë standartet më të përparuara,për të ndihmuar klientët tanë në administrimin e të ardhmes së tyre financiare.

Shërbimi ynë është transparent, i sigurt, i parashikueshm dhe në përputhje me legjislacionin. Partnerët dhe klientët tanë përfitojnë nga ekspertiza tonë në menaxhimin e hyrjes në treg të sigurt

Ekspertiza jonë ne pagesat ndërkombëtare siguron që të gjitha pagesat te plotësojnë kushtet teknike, kujdesin e duhur ndaj klientit dhe kërkesat per shqyrtimin e të gjithe juridiksioneve që prekin

Email për Newsletter

TE REJAT ME TE FUNDIT

Maratona e Kenges 2017

AK-Invest dhe MoneyGram mbeshteten Maratonen e Kenges 2017 ne udhetimin e saj ne mbare Shqiperine.

Pashkët Katolike & Ortodokse 2017

Promocioni i AK-Invest per Pashkët Katolike & Ortodokse 2017

NA KONTAKTONI

  •      Rruga: "Bardhok Biba",
  •       Tiranë, Albania
  •     Cel : +35569 2088 200
  •       Cel : +35569 2088 200