fbpx

Historia

Historiku i AK-Invest

2002

Themelohet Institucioni AK Invest

2004

AK - Invest ofron shërbimin e transfertave të parave "MoneyGram" në Shqipëri

2007

Plotësohet paketa e shërbimeve financiare të ofruara për klientët nga institucioni me pagesa dhe transferta nëpërmjet llogarive bankare, brenda dhe jashtë vendit, për individët dhe bizneset

2010

AK - Invest krijon një network prej 52 pikash shërbimi (agjenci) në të gjithë Shqipërinë

2011

Banka e Shqipërisë liçenson institucionin për shërbimin e Kredidhënies

2012

Rritet numri i agjencive të rrjetit në të gjithë territorin Shqiptar me 60 %

2013

AK - Invest ofron paketën e plotë të shërbimeve: pagesa tregtare, pagesa individuale, transferta parash edhe nëpërmjet agjencive të rrjetit në qytetet më të mëdha të vendit.

2015

AK - Invest rrit numrin e pagesave tregtare brenda dhe jashtë vendit vendit, rrit numrin e punonjesve si dhe numrin e trajnimeve te agjenteve, përmirëson strukturën organizative si dhe ofron një paketë të plotë shërbimesh për klientin e tij.

Arrihet marreveshja me POSTEN SHQIPTARE.

2016

Shtohet sherbimi per pagesat e faturave te ujit UKT dhe UKD

Shërbimi ynë është transparent, i sigurt, i parashikueshm dhe në përputhje me legjislacionin. Partnerët dhe klientët tanë përfitojnë nga ekspertiza tonë në menaxhimin e hyrjes në treg të sigurt

Ekspertiza jonë ne pagesat ndërkombëtare siguron që të gjitha pagesat te plotësojnë kushtet teknike, kujdesin e duhur ndaj klientit dhe kërkesat per shqyrtimin e të gjithe juridiksioneve që prekin

Email për Newsletter

TE REJAT ME TE FUNDIT

PËRPUTHSHMËRIA

AK mbikëqyret nga autoriteti përgjegjës dhe autoriteti mbikëqyrës Të gjithë klientët dhe...

MENAXHIMI I RREZIKUT

AK-Invest ka të aktivizuara procedurat më të fundit të menaxhimit të rrezikut në industrinë tonë...

NA KONTAKTONI

  •      Rruga: "Bardhok Biba",
  •       Tiranë, Albania
  •     Cel : +35569 2088 200
  •       Cel : +35569 2088 200