fbpx

Transferta Brenda Vendit

Si të dërgojmë Para

Si të marrim Para

AK-Invest ofron nje menyre te shpejte dhe te besueshme per dergimin e parave
tek te te gjithe te dashurit tane ne mbare Shqiperine.

AK-Invest ofron mundesite e duhura per te marre para ne dore.

Plotësoni formularin e dërgesës

Dorezoni te dhenat e gjeneraliteteve tuaja.
Mundesojini agjentit te rrjetit AK-Invest mjetin e identifikimit, ne menyre qe agjenti te procesoje me plotesimin e te dhenave ne sistem. Deklaroni të dhenat e adresës tuaj dhe numrit të telefonit.

Pajisuni me kodin 10-shifror

Pas proçesimit në sistem, agjenti ynë do t’ju pajisë me një numër reference me 10 shifra.

KUJDES!!!

Mos kryeni dergesa drejt personave qe nuk i njihni !!
Numri referencës është unik dhe duhet t’i jepet vetëm personit në emër të të cilit janë dërguar paratë !
Mos përdorni këtë shërbim për të kryer pagesa të mallrave apo shërbimeve, pasi rrezikoni të bini pre e mashtrimeve!
Agjenti ka të drejtë të refuzojë kryerjen e tërheqjes nësë ju refuzoni të mundësoni të dhënat e detyrushme [ër transfertën.

Dërgesa u krye me sukses!

Ju në cdo rast do të pajiseni me një formular për trasnfertën e kryer, në të cilin gjeni të pasqyruara të dhënat e transaksionit. Ky shërbim i shpejtë dhe i sigurtë dhe brenda 10 minutave paratë do te jenë në dispozicion të personit që ja dërgoni! Dërgesat kryhen ne monedhat LEKË, EURO, DOLLARË.

Referenca 10-shifrore

Ju kërkohet nga agjenti referenca 10 shifrore (Referencë që ju jepet nga personi që ka kryer dërgesën).


MUNDËSONI TË DHËNAT TUAJA

Agjenti yne do t’ju kërkojë mjetin e identifikimit si dhe të dhëna të adreses dhe numrit të telefonit tuaj, për të procesuar më tej në sistem.

KUJDES!!!

Ju nuk mund të tërhiqni para në emër të një personi tjeter!
Agjenti nuk do të procesoje tërheqjen e trasnfertës nëse ju nuk jeni personi të cilit i janë dërguar paratë.
Agjenti ka të drejtë të refuzojë kryerjen e tërheqjes nësë ju refuzoni të mundësoni të dhënat e detyrushme [ër transfertën.


Tërheqja u krye me sukses!

Ju në cdo rast do të pajiseni me një formular për trasnfertën e kryer, në të cilin gjeni të pasqyruara të dhënat e transaksionit. Ky shërbim i shpejtë dhe i sigurtë dhe brenda 10 minutave paratë do te jenë në dispozicion të personit që ja dërgoni!

Shërbimi ynë është transparent, i sigurt, i parashikueshm dhe në përputhje me legjislacionin. Partnerët dhe klientët tanë përfitojnë nga ekspertiza tonë në menaxhimin e hyrjes në treg të sigurt

Ekspertiza jonë ne pagesat ndërkombëtare siguron që të gjitha pagesat te plotësojnë kushtet teknike, kujdesin e duhur ndaj klientit dhe kërkesat per shqyrtimin e të gjithe juridiksioneve që prekin

Email për Newsletter

TE REJAT ME TE FUNDIT

PËRPUTHSHMËRIA

AK mbikëqyret nga autoriteti përgjegjës dhe autoriteti mbikëqyrës Të gjithë klientët dhe...

MENAXHIMI I RREZIKUT

AK-Invest ka të aktivizuara procedurat më të fundit të menaxhimit të rrezikut në industrinë tonë...

NA KONTAKTONI

  •      Rruga: "Bardhok Biba",
  •       Tiranë, Albania
  •     Cel : +35569 2088 200
  •       Cel : +35569 2088 200