Pagesat Tregtare

Pagesa Tregtare

PAGESA BIZNES PËR BIZNES/ PAGESA TREGTARE

 

Ky sherbim ju mundeson

Ndjekjen e statusit të pagesave në kohë reale Konvertime në më shumë se 30 monedha të huaja me kursin e këmbimit të tregut Kosto të ulët transfertash – me konkurentët në treg

Avantazhet

  • Pa kosto shtesë
  • E thjeshtë dhe e përshtatshme
  • Kurse konkuruese
  • E sigurt dhe e besueshme

Shërbimi ynë është transparent, i sigurt, i parashikueshm dhe në përputhje me legjislacionin. Partnerët dhe klientët tanë përfitojnë nga ekspertiza tonë në menaxhimin e hyrjes në treg të sigurt

Ekspertiza jonë ne pagesat ndërkombëtare siguron që të gjitha pagesat te plotësojnë kushtet teknike, kujdesin e duhur ndaj klientit dhe kërkesat per shqyrtimin e të gjithe juridiksioneve që prekin

Email për Newsletter

TE REJAT ME TE FUNDIT

Maratona e Kenges 2017

AK-Invest dhe MoneyGram mbeshteten Maratonen e Kenges 2017 ne udhetimin e saj ne mbare Shqiperine.

Pashkët Katolike & Ortodokse 2017

Promocioni i AK-Invest per Pashkët Katolike & Ortodokse 2017

NA KONTAKTONI

  •      Rruga: "Bardhok Biba",
  •       Tiranë, Albania
  •     Cel : +35569 2088 200
  •       Cel : +35569 2088 200