fbpx

Prioritetet

Objektivat në të ardhmen

Prioritetet

Vitin e ardhshëm AK – Invest do të përfshije shërbime të reja duke synuar shërbim i cdo klienti individ apo biznes, me më shumë produkte nga cdo agjensi . Rritja profesionale e stafit te Ak-Invest dhe stafit te agjenteve nëpërmjet trajnimeve dhe work-shop. Përmirësim të shërbimeve financiare. Rritje të numrit të sponsorizimeve dhe reklamimit të produkteve Rritje të numrit të klientëve që kryejnë pagesa tregtare dhe individuale Ofrimin e shërbimit të kredisë edhe nga agjenci të rrjetit

Rritja e numrit të klientëve për shërbimet e ofruara

Gjatë vitit 2017, AK – Invest kërkon të arrijë të ketë besimin e më shumë klientëve, duke punuar edhe më me shumë përkushtim, duke shtuar numrin e sherbimeve të ofruara me cilësi dhe integritet. Gjithashtu, AK-Invest do të ofroje këto shërbime edhe nëpërmjet agjentëve të rrjetit, në mënyrë që shërbimet të kenë shtrirje sa më të madhe dhe ti ofrohen klientit më pranë tij. AK-Invest synon të rrisë numrin e klientëve duke përmirësuar shërbimet ekzistuese, dhe duke rritur performancën e tyre.

 

Shërbimi ynë është transparent, i sigurt, i parashikueshm dhe në përputhje me legjislacionin. Partnerët dhe klientët tanë përfitojnë nga ekspertiza tonë në menaxhimin e hyrjes në treg të sigurt

Ekspertiza jonë ne pagesat ndërkombëtare siguron që të gjitha pagesat te plotësojnë kushtet teknike, kujdesin e duhur ndaj klientit dhe kërkesat per shqyrtimin e të gjithe juridiksioneve që prekin

Email për Newsletter

TE REJAT ME TE FUNDIT

PËRPUTHSHMËRIA

AK mbikëqyret nga autoriteti përgjegjës dhe autoriteti mbikëqyrës Të gjithë klientët dhe...

MENAXHIMI I RREZIKUT

AK-Invest ka të aktivizuara procedurat më të fundit të menaxhimit të rrezikut në industrinë tonë...

NA KONTAKTONI

  •      Rruga: "Bardhok Biba",
  •       Tiranë, Albania
  •     Cel : +35569 2088 200
  •       Cel : +35569 2088 200