Kredi

Kredi Biznesi

Nëse po kërkoni një kredi aktive për mbulimin e nevojave të parashikuara dhe të paparashikuara operacionale,  shërbim yne  i plotëson kërkesat tuaja me ane te Kredive Per Biznese.  

Ne miratojmë kredinë e biznesit në bazë të opsioneve të mëposhtme

 • Kredi Per Investim
 • Kredi ne Sektorin e Ndertimit
 • Kredi mbi Llogarite e Arketueshme.
 • Kredi me Peng Depoziten

 • Kredi per Inventar
 • Overdraft
 • Kredi Agro (Bujqesore)  

Apliko për Kredi Biznesi

Kredi Per mua

Kredia Personale është një kredi e dizenjuar në mënyrë specifike për individë të cilët janë të punësuar në organizata ose institucione të ndryshme dhe me të ardhura lehtësisht të verifikueshme.  

Ne miratojmë kredinë personale në bazë të opsioneve të mëposhtme

 • Kredi Konsumatore
 • Kredi Expres
 • Kredi per Studente
 • Kredi per Rregullim Shtepie

 • Kredi per Blerje Automjeti
 • Overdraft
 • Kredi Agro (Bujqesore)  

Apliko për Kredi Personale

Shërbimi ynë është transparent, i sigurt, i parashikueshm dhe në përputhje me legjislacionin. Partnerët dhe klientët tanë përfitojnë nga ekspertiza tonë në menaxhimin e hyrjes në treg të sigurt

Ekspertiza jonë ne pagesat ndërkombëtare siguron që të gjitha pagesat te plotësojnë kushtet teknike, kujdesin e duhur ndaj klientit dhe kërkesat per shqyrtimin e të gjithe juridiksioneve që prekin

Email për Newsletter

TE REJAT ME TE FUNDIT

Maratona e Kenges 2017

AK-Invest dhe MoneyGram mbeshteten Maratonen e Kenges 2017 ne udhetimin e saj ne mbare Shqiperine.

Pashkët Katolike & Ortodokse 2017

Promocioni i AK-Invest per Pashkët Katolike & Ortodokse 2017

NA KONTAKTONI

 •      Rruga: "Bardhok Biba",
 •       Tiranë, Albania
 •     Cel : +35569 2088 200
 •       Cel : +35569 2088 200