Dega Elbasan

Postuar me: 2021-12-30

Degëve dhe zyrave ekzistuese të AK-Invest në Tiranë dhe Vlorë, i bashkohet dhe Dega në qytetin e Elbasanit, prej nga gjithashtu, do të ofrohen sherbimet e transfertave MoneyGram, transfertave brenda vendit TRAK, këmbim valuator, kredidhënie dhe pagesave utilitare.

Bashkëpunimi  përkrah me agjentet AK-Invest, do të provojnë mbështetje dhe frymëzim institucional përkundrejt konkurrencës në tregun financiar! 

EVENTET E FUNDIT

1 vit pa Ilir Adilin

Dega Elbasan

eReja - Institucion i Parasë Elektronike