fbpx

Kredi për Mua

Kredi Studenti

Kredi Per Studente

Kredia per studente eshte nje kredi e shpejte, e perdorshme per qellime studimesh..

Afatet dhe Kushtet e Kredise

 • Shuma maksimale e kredise deri ne 1,000,000 Leke* ekuivalenti ne monedhe te huaj
 • Afati i kredise  shkon  deri ne 5 vjet
 • Norma e interesit fillon nga 8%
 • Komisioni i disbursimit eshte 1%-2%
 • Kredia do te sigurohet minimalisht nepermjet dorezanise.
 • Sigurimi i Kredise varet nga shuma e kredise dhe marredhenia e klientit me institucionin.

Per informacione te metejshme telefononi ne +355692088200.

Apliko për Kredi

Kredi Ekspres

Kredi Ekspres

Kredia Expres eshte nje kredi e shpejte, e perdorshme per çdo qellim nga ana juaj, qe ju krijon mundesine te mbuloni shpenzime te menjehershme ose te paparashikuara.

Afatet dhe Kushtet e Kredise

 • Shuma maksimale e kredise  vijon deri ne 1,000,000 Leke* ekuivalenti ne monedhe te huaj
 • Afati i kredise  shkon  deri ne 5 vjet
 • Norma e interesit fillon nga 8%
 • Komisioni i disbursimit eshte 1%-2%
 • Kredia do te sigurohet minimalisht nepermjet dorezanise.
 • Sigurimi i Kredise varet nga shuma e kredise dhe marredhenia e klientit me institucionin.

Per informacione te metejshme telefononi ne +355692088200.

Apliko për Kredi

Kredi Automjeti

Kredi per Blerje Automjeti

Kredia per blerje automjeti eshte nje kredi e cila ju vjen ne ndihme kur ju doni te blini nje makine te re apo te perdorur e cila permbush nevojat tuaja.

Afatet dhe Kushtet e Kredise

 • Shuma maksimale e kredise deri ne 2,000,000 Leke* ekuivalenti ne monedhe te huajt
 • Afati i kredise  shkon  deri ne 5 vjet
 • Norma e interesit fillon nga 8%
 • Komisioni i disbursimit eshte 1%
 • Kredia do te sigurohet minimalisht nepermjet dorezanise dhe bllokimit te makines qe do te blihet dhe sigurimi Full Casco me perfitues Institucionin.
 • Sigurimi i Kredise varet nga shuma e kredise dhe marredhenia e klientit me institucionin.

Per informacione te metejshme telefononi ne +355692088200.

Apliko për Kredi

Kredi për mirëmbajtje shtëpie

Kredi per Mirmbajtje Shtepie

Kredia per Mirmbajtje Shtepie ploteson nevojat e individeve per rregullimin e ambienteve te shtepise.

Afatet dhe Kushtet e Kredise

 • Shuma maksimale e kredise  vijon deri ne 10,000,000 Leke*ekuivalenti ne monedhe te huaj
 • Afati i kredise  shkon  deri ne 10 vjet
 • Norma e interesit fillon nga 8%
 • Komisioni i disbursimit eshte 1%
 • Kredia do te sigurohet minimalisht nepermjet dorezanise dhe bllokimit si kolateral te nje pasurie te paluajtshme.
 • Sigurimi i Kredise varet nga shuma e kredise dhe marredhenia e klientit me institucionin.

Per informacione te metejshme telefononi ne +355692088200.

Apliko për Kredi

Kredi Overdrafti për Mua

Overdrafti

Overdraft-i eshte nje produkt i cili ju vjen ne ndihme si nje paradhenie e maksimalisht 3 pagava tuaja te dokumentuara si qarkullim ne nje banke.

Afatet dhe Kushtet e Kredise

 • Shuma maksimale e kredise deri ne 3 paga, ose max. 1,000,000 Leke, 5,000 Euro dhe 5,000 USD
 • Afati i kredise  deri ne 1 vit
 • Norma e interesit fillon nga 10%
 • Komisioni i disbursimit eshte 1%-2%
 • Kredia do te sigurohet minimalisht nepermjet dorezanise.
 • Sigurimi i Kredise varet nga shuma e kredise dhe marredhenia e klientit me institucionin.

Per informacione te metejshme telefononi ne +355692088200.

Apliko për Kredi

Kredi Bujqësore për mua

Kredi Agro (Bujqesore)

Kete kredi mund ta perfitojne te gjithe prodhuesit apo tregtaret qe operojne ne sektorin bujqesor si dhe individe me te ardhura nga bujqesia, blegtoria, pemtaria, etj.

Afatet dhe Kushtet e Kredise

 • Shuma maksimale e kredive shkon deri ne 3,000,000 Leke*ekuivalenti ne monedhe te huaj
 • Afati i kredise  shkon  deri ne 3 vjet
 • Norma e interesit fillon nga 14%
 • Komisioni i disbursimit eshte 1%
 • Kredia do te sigurohet minimalisht nepermjet dorezanise dhe bllokimit si kolateral te nje pasurie te paluajtshme..
 • Sigurimi i Kredise varet nga shuma e kredise dhe marredhenia e klientit me institucionin.

Per informacione te metejshme telefononi ne +355692088200.

Apliko për Kredi

Financim per blerje ne Albaelettrica

Financim per blerje ne Albaelettrica

Kredia per blerje ne Albelettrica eshte nje kredi e shpejte, qe ju krijon mundesine te mbuloni shpenzimet e menjehershme qe lidhen me blerjet qe doni te beni ne dyqanet Albaelettrica.

Afatet dhe Kushtet e Kredise

 • Shuma maksimale e kredise vijon deri ne 1,000,000 Leke  
 • Afati i kredise  shkon  deri ne 2 vjet
 • Pa interes
 • Komisioni i disbursimit eshte 0.5% e shumes dhe paguhet I amortizuar pergjate gjithe kredise. 
 • Sigurimi i Kredise varet nga shuma e kredise dhe marredhenia e klientit me institucionin.

Per informacione te metejshme telefononi ne +355692088200.

Apliko për kredi

Shërbimi ynë është transparent, i sigurt, i parashikueshm dhe në përputhje me legjislacionin. Partnerët dhe klientët tanë përfitojnë nga ekspertiza tonë në menaxhimin e hyrjes në treg të sigurt

Ekspertiza jonë ne pagesat ndërkombëtare siguron që të gjitha pagesat te plotësojnë kushtet teknike, kujdesin e duhur ndaj klientit dhe kërkesat per shqyrtimin e të gjithe juridiksioneve që prekin

Email për Newsletter

TE REJAT ME TE FUNDIT

PËRPUTHSHMËRIA

AK mbikëqyret nga autoriteti përgjegjës dhe autoriteti mbikëqyrës Të gjithë klientët dhe...

MENAXHIMI I RREZIKUT

AK-Invest ka të aktivizuara procedurat më të fundit të menaxhimit të rrezikut në industrinë tonë...

NA KONTAKTONI

 •      Rruga: "Bardhok Biba",
 •       Tiranë, Albania
 •     Cel : +35569 2088 200
 •       Cel : +35569 2088 200