Zyrat AK Invest & Agjentët

Zyra AK-Invest Ali Demi

Zyra AK-Invest Bardhok Biba

Zyra AK-Invest Ded Gjo Luli 2/3 (Piaca)

Zyra AK-Invest Sami Frashëri

Zyra AK-Invest Sauk

RRETH NESH

      Si institucion financiar ne kemi më shumë se një rol ekonomik për të përmbushur në shoqëri. Ne kuptojmë se të bërit biznes ka ndikim në ambinetin që na rrethon. Ndaj, kushtet që vendosim në aktivitetin tonë marrin parasysh një bashkësi konsideratash sociale, etike dhe ambientaliste.

   Shërbimet tona janë transparente, të shpejta, të thjeshta, të sigurta. Ne krijojmë lehtësi për klientët tanë në bashkëpunim me partneret tanë dhe në përputhje me legjislacionin.

TE REJAT ME TE FUNDIT 

Rritja e Ekonomisë Botërore

Fondi Monetar Ndërkombëtar vlerëson se shtatë ekonomitë më të mëdha në botë - SHBA, Kina,...

Euro dhe Jeni, Dy Tregime të Ndryshme Të Normave Negative

Japonia dhe eurozona ndajnë norma negative të interesit dhe rritje më të fortë ekonomike, por...

NA KONTAKTONI

  •      Rruga: "Bardhok Biba",
  •       Tiranë, Albania
  •     Cel : +35569 2088 200
  •       Cel : +35569 2088 200