fbpx

NE JEMI AK-INVEST
Zgjidhja Juaj Financiare

Në të gjithë aktivitetin tonë, ne kujdesemi për të mbrojtur interesat e aksionerëve të Ak-Invest sh.a.

Punonjësit

Punonjësit tanë janë të përkushtuar. Ne investojmë në zhvillimin e tyre personal dhe synojmë të stimulojmë gjithësecilin me një ambient te shëndetshëm dhe të sigurtë.

Klientët

Klientët tanë janë arësyeja e vetme e egzistencës sonë; Vetëm nëpërmjet plotësimit dhe tejkalimit të pritshmërive të klientit, ne arrijmë të realizojmë synimet tona.

Partnerët

Ne përkushtohemi në punën tonë për tëmbajtur premtimin drejtuar në partnerë serioz në biznes; Ne i trajtojmë me respekt dhe ndershmëri partnerët me të njëjtën pritshmëri prej tyre.

Konkurrentët

Konkurentët, i konsiderojmë aktorë të rëndësishëm në atmosferën e biznesit. Ne konkurojmë ndershëm në treg duke u përkujdesur për respektim të standarteve.

AK-INVEST
Pse Duhet Të Zgjidhni?

 Institucioni ynë financiar, në qendër të veprimtarisëse së tij ka njerëzit dhe besimin. Parimet e biznesit të AK-Invest luajnë një rol te rëndësishëm në përmbushjen e këtij synimi.

 

Aprovim i shpejtë i Kredisë

Ne nuk rrezikojmë nga objektivat tona afatgjata për fitime të momentit.

 

Përgjegjësi ndaj shoqerisë

Ne i trajtojmë informacionin e klientëve dhe të kompanisë me kujdes të veçantë.

 

Hapje dhe transparencë

Biznesi ynë mbështetet tek besimi, i cili fitohet duke vepruar në përputhje me vlerat dhe parimet tona.

 

Integritet

Rregullisht kontrollojmë nëse kemi vepruar drejt, në përputhje me ligjin dhe kërkesave të aksionerëve tanë

 

AK-INVEST
Ne ofrojme Kredite financiare me te mira per Biznesin tuaj

 

 

 

KREDIA

LLOGARITJE KREDIE

SHERBIMET TONA


Kredi

Ne ofrojme kredite me interesa te ulta.

Pagesa Utilitare

Ne kemi zbatuar nje nga zgjidhjet financiare dixhitale me te sigurta.

Transfertat brenda vendit

AK-Invest ofron dhe shërbimin e transfertave të brendshme në Shqipëri.

Transfertat Moneygram

AK-Invest ne partneritet me MoneyGram International B.V., ofron sherbimin MoneyGram ne Shqiperi.

Agjenci

Transferta te
brendshme/Vit

Transaksione
MoneyGram/Vit

Klientë/Vit

Pagesë Gjobash

Ne udhëhiqemi nga vizioni ynë, prandaj për vitin 2017, ne do të kërkojmë të qëndrojmë të përqëndruar drejt rritjes duke i garantuar klientit siguri dhe besim!

Ne Ak-Invest vijmë cdo ditë me dëshirën e madhe për të përmirësuar cilësisht operacionet; për të përkrahur dhe mbështetur të gjithë rrjetin e agjencive; për të zhvilluar dhe implementuar produkte të reja për klientin; ku teknologjia më bashkëkohore frymëzon dhe mbeshtet një ekip të tërë : " Ekipin Ak-Invest ".

Në AK-Invest ne cdo dite investojmë drejt një suksesi të përbashkët. Garancia e këtij suksesi është menaxhimi i mirë i rreziqeve me të cilat përballemi cdo ditë gjatë kryerjes se operacioneve financiare.

Na kontaktoni

Kontrrolloni rregullisht nese ne kemi vepruar si duhet ne perputhje me ligjin dhe kerkesat e aksionerve tane

 

Pyetje te shpeshta

Zbatimi i parimeve te AK-Invest eshte vezhguar nga pyetesoret jo financiare .

 • Ku aplikohen parimet e bisneseve te Ak Invest?

  Tek cdo punonjes i AK perfshire edhe agjentet.

 • Si ju ndihmojme ne ne biznesin tuaj?

  Rregullisht kontrollojmë nëse kemi vepruar drejt, në përputhje me ligjin dhe kërkesave të aksionerëve tanë Jemi në përputhje me ligjet që përcaktojnë veprimtarinë tonë të biznesit, me rregullat, kodet dhe politikat e brendshme Nuk rezikojmë objektivat tona afatgjate për fitimet e momentit Hyjmë në marrëdhenie biznesi me partnerë të ligjshëm dhe të respektuar Trajtojmë informacionin mbi klientët dhe kompanitë me kujdesin e duhur Nuk nënvlerësojmë konkurentin ose të përdorim mënyra joetike për të fituar avantazhe për AK Ruhemi ose marrim masa për të shmangur konfliktet e interesit Marrim përgjegjësi për veprimet që kryejmë

 • Keshilla financiare

  AK-Invest kërkon që funksioni i saj i mbikqrjes te jete një ekspert i besuar këshilltar i biznesit, mbikqyrjen ne një kornizë të fuqishme, të integruar dhe efektive të kontrollit të rrezikut të përputhshmërisë. AK-Invest kupton se mbikqyrja është thelbësore; ajo është në zemër të asaj që ne bëjmë. Ne nuk jemi vetëm të sigurtë për shërbimin e pagesave të klientëve në të gjithë gjurmën e tyre aktuale të biznesit, por kemi mundur të mbështesim dhe kliente te cilet kerkjne te levizin nga pagesat kombetare ne ato nderkombetare.

 • Kush eshte Plani i Biznesit me i mire per ju?

  Shmangim ose administrojmë me pergjegjësi cdo ndikim negativ të biznesit tonë ndaj njerëzve dhe ambientit Japim kontributin tonë modest për ndyshimet ambientale Synojmë në ndryshime pozitive sociale duke mbështetur cështje të drejta dhe investojmë në komunitet Inkurajojmë njerëzit tanë të marrin pjesë në komunitet dhe aktivitete vullnetare.

Shërbimi ynë është transparent, i sigurt, i parashikueshm dhe në përputhje me legjislacionin. Partnerët dhe klientët tanë përfitojnë nga ekspertiza tonë në menaxhimin e hyrjes në treg të sigurt

Ekspertiza jonë ne pagesat ndërkombëtare siguron që të gjitha pagesat te plotësojnë kushtet teknike, kujdesin e duhur ndaj klientit dhe kërkesat per shqyrtimin e të gjithe juridiksioneve që prekin

Email për Newsletter

TE REJAT ME TE FUNDIT

MoneyLIVE 2018

Ndertuar mbi eksperiencen e dy dekadave, Samiti MoneyLIVE 2018 mbledh bashke foles dhe te...

NA KONTAKTONI

 •      Rruga: "Bardhok Biba",
 •       Tiranë, Albania
 •     Cel : +35569 2088 200
 •       Cel : +35569 2088 200