Sot, Në Zyrat Qëndrore të AK-Invest u perzgjodhën 9 fituesit nga pjesmarrësit në lojën promocionale për pagimin e faturave të OSHEE. 

9 qytetare u perzgjodhën dhe secili fitoi cmim 100.000 lekë të reja !

Klientët , fituan cmimin prej 100.000 lekë të reja, pasi janë bashkuar me AK-Invest dhe rrjetin e tij të agjentëve dhe zyrave:

Ja dhe shpërndarja e fituesve:

3 fitues në qytetin e Korcës , pasi kanë paguar faturat e OSHEE pranë subjektit Mirand Josifi (Korcë) 

2 fitues ne Paskuqan, Tirane, pasi kane paguar faturat e OSHEE pranë Agjentit Manarkolli, (Paskuqan, Tiranë)

1 fitues në qytetin e Pogradecit,  pasi kanë paguar faturat e OSHEE pranë Agjentit Exchange Mani ( Pogradec)

1 fitues në Kamëz,  pasi kanë paguar faturat e OSHEE pranë Agjentit Be-El 09, (Kamëz)

1 fitues në Paskuqan, Tiranë ,pasi kanë paguar faturat e OSHEE pranë Agjentit Manarkolli, (Paskuqan, Tiranë)

1 fitues në Fier,pasi kanë paguar faturat e OSHEE pranë Agjentit MarcoPolo (Fier)

1 fitues në fshat Allkaj, Lushnjë ,pasi kanë paguar faturat e OSHEE pranë subjektit  Ilir Hasko ( fshati, Allkaj,  Lushnjë )

Vijoni të paguani faturat e OSHEE në agjentet dhe zyrat AK-Invest/MoneyGram!

Ne do të vijojmë t'ju takojmë përmes cmimeve të tjera!