Event 1 Qershor 2013 (Laprake)

7
6
5
4
3
2

AK – Invest dhe Moneygram organizuan  festën e 1 Qershorit për fëmijët e zonës së Laprakës!

Të vegjëlit u argëtuan gjatë gjithë festës, e cila pati si animatorë personazhet e përrallave më të dashura për ta. 

Të shoqëruar edhe nga stafi i AK – Invest, fëmijët  dëfryen duke kënduar , kërcyer, dhe duke   marre pjesë në  lojrat e shumta që u organizuan.

Për fituesit e lojrave, ishin rezervuar edhe dhurata të ndryshme!