Kredia per blerje automjeti eshte nje kredi e cila ju vjen ne ndihme kur ju doni te blini 

nje makine te re apo te perdorur e cila permbush nevojat tuaja.

   Afatet dhe Kushtet e Kredise

  • Shuma maksimale e kredise Deri ne 2,000,000 Leke* ekuivalenti ne monedhe te huaj
  • Afati i kredise Deri ne 5 vjet
  • Norma e interesit Fillon nga 8%
  • Komisioni i disbursimit 1% 


Kredia do te sigurohet minimalisht nepermjet dorezanise dhe bllokimit te makines qe do te blihet dhe 

sigurimi Full Casco me perfitues Institucionin

Sigurimi i Kredise varet nga shuma e kredise dhe marredhenia e klientit me institucionin.

* Deri ne 70% te vleres totale te investimit


Per informacione te metejshme telefononi ne +355692088200.

                     Apliko këtu për këtë kredi

Shkruani shumën që doni të merrni:
Norma e interesit:
 %
Vitet
Muaj shtesë nëse ka: