Kjo kredi ju jep mundesine qe te mos prishni interesat e depozitave tuaja por mund ti 

perdorini ato si kolateral per nje kredi e cila do te vinte si nevoje per te pasur 

likuiditete te menjehershme, per te kryer pagesa te ndryshme afatshkurtera. 

Afatet dhe Kushtet e Kredise

  • Shuma maksimale e kredise Ne varesi te aktivitetit 
  • Afati i kredise Deri ne 2 vjet – ne perputhje me maturitetin e depozites
  • Norma e interesit Ne varesi te normes se depozites
  • Komisioni i disbursimit 1% 

Kredia do te sigurohet minimalisht nepermjet dorezanise.

Sigurimi i Kredise varet nga shuma e kredise dhe marredhenia e klientit me institucionin.

Per informacione te metejshme telefononi ne +355692088200.

                     Apliko këtu për këtë kredi

Shkruani shumën që doni të merrni:
Norma e interesit:
 %
Vitet
Muaj shtesë nëse ka: