Zyrat AK Invest & Agjentët

Zyra AK-Invest Ali Demi

Zyra AK-Invest Bardhok Biba

Zyra AK-Invest Ded Gjo Luli 2/3 (Piaca)

Zyra AK-Invest Sami Frashëri

Zyra AK-Invest Sauk

RRETH NESH

      Si institucion financiar ne kemi më shumë se një rol ekonomik për të përmbushur në shoqëri. Ne kuptojmë se të bërit biznes ka ndikim në ambinetin që na rrethon. Ndaj, kushtet që vendosim në aktivitetin tonë marrin parasysh një bashkësi konsideratash sociale, etike dhe ambientaliste.

   Shërbimet tona janë transparente, të shpejta, të thjeshta, të sigurta. Ne krijojmë lehtësi për klientët tanë në bashkëpunim me partneret tanë dhe në përputhje me legjislacionin.

TE REJAT ME TE FUNDIT 

Teknologjia e regjistrave frymëzuar nga Bitcoin është duke marrë hapat e saj të parë në tregjet valutore

Kompanitë që ofrojnë sisteme pagesash për bankat po zbulojne produktet që përdorin regjistra...

Dollari përfiton ku Investitorët presin Bankat qëndrore të SHBA-së dhe Japoni-së të ruajë drejtimin

Dollari shkëputi një rrjedhe humbjesh tre-ditore kundër Jen-it te Enjten ku investitorë priten qe...

NA KONTAKTONI

  •      Rruga: "Bardhok Biba",
  •       Tiranë, Albania
  •     Cel : +35569 2088 200
  •       Cel : +35569 2088 200
  •     Email : info@ak-invest.net
  •       Web : www.ak-invest.com